KOMPRESORSKI INHALATOR - ARIANNE

KOMPRESORSKI INHALATOR - ARIANNE

  • Proizvajalec: NORDITALIA
  • Šifra: NORD02
  • Razpoložljivost: 2-3 DNI
71.98€ 43.55€ Brez DDV: 35.70€
Inovativni kompresor z visoko zmogljivim inhalatorjem, Norditalia, lahko deluje neprekinjeno, kar omogoča, da se uporablja ne samo doma, temveč tudi v zdravstvenih ustanovah. Istočasno je italijanski proizvajalec poskrbel za nizko raven hrupa v inhalatorju - samo 35 dB na razdalji 1 metra! Med vdihavanjem vašega otroka zagotovo ne bo več strah hrupne naprave.Naprava ima terapevtski učinek na dihal...

Inovativni kompresor z visoko zmogljivim inhalatorjem, Norditalia, lahko deluje neprekinjeno, kar omogoča, da se uporablja ne samo doma, temveč tudi v zdravstvenih ustanovah. Istočasno je italijanski proizvajalec poskrbel za nizko raven hrupa v inhalatorju - samo 35 dB na razdalji 1 metra! Med vdihavanjem vašega otroka zagotovo ne bo več strah hrupne naprave.

Naprava ima terapevtski učinek na dihalni sistem zaradi učinkovitega sistema razpršila. Inovativni kompresor, ki omogoča neprekinjeno delovanje postopka in delovni pritisk zagotavlja hitro razpršitev zdravila.

Sprej za ampulo je zasnovan tako, da deluje horizontalno, je edini inhalator, ki vam omogoča, da ne inhalirate samo v sedečem položaju, ampak tudi leže. To je zelo priročno, če potrebuje inhalacije otrok ali starostnik, ki težko sedi. V medicinsko posodo lahko nalijete do 8 ml. pripravka.

Vrhunski proizvod izdelav v EU

Garancija: 3 leta


 
Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro