PRENOSNI ULTRAZVOK HEALSON HS-UP20

PRENOSNI ULTRAZVOK HEALSON HS-UP20

  • Šifra: 3000
  • Razpoložljivost: Na zalogi
5,734.00€ 3,782.00€ Brez DDV: 3,100.00€
Prenosna ultrazvočna sonda je namenjena za uporabo v medicinskih timih. Enostavna uporaba, zanesljivost in praktičnost ter odlična kakovost slike so glavne značilnosti, ki odlikujejo ta ultrazvok. Sonda se enostavno poveže preko usb priključka na tablico ali računalnik. Na voljo sta linearna in konveksna sonda skupaj z tablico in  programom. Možnost enostavnega priklopa v prenosne ali n...

Prenosna ultrazvočna sonda je namenjena za uporabo v medicinskih timih. Enostavna uporaba, zanesljivost in praktičnost ter odlična kakovost slike so glavne značilnosti, ki odlikujejo ta ultrazvok. Sonda se enostavno poveže preko usb priključka na tablico ali računalnik. Na voljo sta linearna in konveksna sonda skupaj z tablico in  programom.

Možnost enostavnega priklopa v prenosne ali namizne računalnike z naloženim programom tako, da lahko sondo uporabljate tako na terenu kot v ambulanti.PRENOSNI ULTRAZVOK: 


- lahko prenosljiv

- preprost za uporabo

- visoko kakovostna kvaliteta slike

- na izbiro sta linearna in  convexna sonda

- deluje na operacijskih sistemih Windows in Android (računalniki, tablice, telefoni)


UPORABEN NA RAZLIČNIH PODROČJIH:


- urologija
- ginekologija
- za UZ ledvic in trebuha
- Za FAST preglede v prehospitalnem okolju
- urgentni UZ pregledi v bolnišničnem okoljuPokličite nas in dogovorili se bomo za predstavitev aparata, da se boste lahko sami prepričali o uporabnosti tega ultrazvoka.

Garancija: 2 leti

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro