AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK Z PREGRADNO STENO - 23 L

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK Z PREGRADNO STENO - 23 L

  • Proizvajalec: HUM
  • Šifra: MEI-AERO-NAH-23L-PREGR
  • Razpoložljivost: Na zalogi
118.95€ Brez DDV: 97.50€
AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 modularnimi vrečami v barvi nahrbtnika ter pregradno steno za še bolj pregledno razporeditev opreme.Material: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka f...

Razpoložljive možnosti

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 modularnimi vrečami v barvi nahrbtnika ter pregradno steno za še bolj pregledno razporeditev opreme.

Material: AEROTEX® 

AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. 

Širok spekter uporabe, visoka funkcionalnost in kakovostna izdelava poskrbijo, da je ta nahrbtnik idealen za profesionalno uporabo.

Notranjost navdušuje s svojo fleksibilnostjo in individualnimi organizacijskimi možnostmi. Tridelni glavni predel, ki ga je mogoče zapreti s pokrovnim pokrovom, omogoča enostavno integracijo 3 vrečk z ustreznimi moduli. V sprednji žep  je mogoče namestiti še dve modularni vrečki . Poleg tega sta 2 stranska in 2 sprednja žepa na voljo za shranjevanje obsežne medicinske opreme. 5 odsevnih trakov zagotavlja dobro vidljivost, izjemno široki in oblazinjeni naramni trakovi pa poskrbijo za varno in udobno prileganje nahrbtnika. 


Dimenzije: 36 x 47 x 26 cm 
Teža: 2 kg 
Prostorninapribližno 23 L

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro