DIHALNI BALON ZA ODRASLE / AMBU (SILIKON) VKLJUČNO Z MASKAMA ŠT. 3 IN 5

DIHALNI BALON ZA ODRASLE / AMBU (SILIKON) VKLJUČNO Z MASKAMA ŠT. 3 IN 5

  • Proizvajalec: HUM
  • Šifra: BB05-E-35R
  • Razpoložljivost: Na zalogi
121.88€ 101.14€ Brez DDV: 82.90€
Dihalni balon za odrasle:Značilnosti izdelka:- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih ob...

Dihalni balon za odrasle:

Značilnosti izdelka:
- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.
- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih obdobjih skladiščenja, ne da bi se ventili zaskočil. Zaradi tega je balon učinkovit tudi brez vzdrževanja.
- Telo iz PVC ali silikona (neobvezno): Telo je sestavljeno iz posebnega visokokakovostnega PVC ali silikona. Material se ne strdi, kot se baloni izdelani iz gume. Groba zunanja površina zagotavlja dober oprijem in izredno natančno merjenje. Enostaven za uporabo, tudi z rokavicami.
- Dihalni balon lahko popolnoma razstavite in vse dele lahko hitro in enostavno razkužite. Vsi najpogostejši rezervni deli se lahko dobavijo tudi posamezno. Silikonski balon je popolnoma avtoklavlibelen.
- Ventil za omejevanje tlaka: preveč pritiska pri dihanju povzroči poškodbe pljuč in povečuje tveganje za "dihanje v želodcu". Zato naše dihalne balone vedno dobavljamo z nadtlačnim ventilom, ki preprečuje previsoki tlak. Tveganje za aspiracijo želodčne vsebine se zato znatno zmanjša.
- Standardna maska: priključni nastavek za dihalne maske je standardiziran. Balon je zato združljiv z vsemi najbolj priljubljenimi maskami.
- Priključek kisika: za vdihavanje s 100% kisikom balon priključite na jeklenko na vstopnem ventilu za zrak.
- Obsežen izbor dodatne opreme.

Lastnosti:
- Prostornina 1.700 ml.
- Primerno za paciente, ki tehtajo več kot 30 kg.
- Priporočene maske:
  *Velikost 3 za najstnike.
  *Velikost 4 za odrasle z ozkim obrazom.
  *Velikost 5 za standardno odraslo osebo.
- Popolnoma brez lateksa.
- Silikonska tesnila in membrana.
- Popolnoma ločljiv.
- S tlačnim varnostnim ventilom.
- S povezavo za kisikom.
- Standardizirana povezava maske.

Vsebina: vključno z maskama št. 3 in 5.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro