OBLIŽI PLUM QUICKFIX MINI

OBLIŽI PLUM QUICKFIX MINI

OBLIŽI PLUM QUICKFIX MINI

  • Šifra: A4 5504
  • Razpoložljivost: Na zalogi
8.98€ Brez DDV: 7.36€
Mali paket uporabne različice s 30 elastičnimi obliži. Preprosto ga vzemite s seboj tja, kjer bi lahko potrebovali obliž. Vsak obliž je pakiran posamično in pripravljen za takojšnjo uporabo. Obliži so narejeni iz materiala, ki ustreza koži in njeni površini ter ji omogoča, da ta prosto diha.QuickFix je popolnoma nov sistem odmerjanja obližev, sestavljen iz dveh dozirnikov, z možnostjo namestitve n...

Mali paket uporabne različice s 30 elastičnimi obliži. Preprosto ga vzemite s seboj tja, kjer bi lahko potrebovali obliž. Vsak obliž je pakiran posamično in pripravljen za takojšnjo uporabo. Obliži so narejeni iz materiala, ki ustreza koži in njeni površini ter ji omogoča, da ta prosto diha.


QuickFix je popolnoma nov sistem odmerjanja obližev, sestavljen iz dveh dozirnikov, z možnostjo namestitve na steno. Zraven sistema je mogoče kupiti tri vrste obližev, ki jih je mogoče kombinirati po želji.

V primeru nesreče so pomembne tri stvari:

  • - da so obliži v bližini,
  • - da se lahko obliži uporabijo hitro in enostavno,
  • - da so obliži čisti in sterilni.

 

Sistem, ki smo ga razvili, se lahko dopolni z različnimi vrstami. Vsak obliž je pakiran posamično in se lahko takoj nalepi na rano, kar izpolnjuje higienske zahteve, zaradi hitre uporabe pa je mogoče nemudoma nadaljevati z delom.


  • Pakiranje: 30 obližev (72x25mm)

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro