NORDITALIA


KOMPRESORSKI INHALATOR - ARIANNE

43.55€ 71.98€ Brez DDV: 35.70€

Inovativni kompresor z visoko zmogljivim inhalatorjem, Norditalia, lahko deluje neprekinjeno, kar omogoča, da se uporablja ne samo doma, temveč tudi v zdravstvenih ustanovah. Istočasno je italijanski proizvajalec poskrbel za nizko raven hrupa v inhalatorju - samo 35 dB na razdalji 1 metra! Med vdihavanjem vašega otroka zagotovo ne bo več strah hrupne naprave.Naprava ima terapevtski učinek na dihal..

KOMPRESORSKI INHALATOR - MEGANEB PLUS

59.17€ 87.60€ Brez DDV: 48.50€

Profesionalni inhalator z izjemno zmogljivostjo in učinkovitostjo inhaliranja.Večja moč za večjo hitrost razpadanja, ki povečuje učinkovitost zdravljenja.Aparat za aerosolno terapijo z batnim kompresorjem z visoko zmogljivostjo in brezstopenjskim delovanjem.Visok operativni tlak zagotavlja terapevtsko učinkovitost časa hitrega razprševanja in velikosti delcev, tudi zahvaljujoč 2-hitrostnemu Nebopl..

KOMPRESORSKI INHALATOR ZA OTROKE - HI NEEB

44.77€ 76.10€ Brez DDV: 36.70€

Privlačen dizajn za otroke z nalepkami, ki jih je mogoče namestiti na napravo.Aparat za aerosolno terapijo z inovativnim batnim kompresorjem z visoko zmogljivostjo in brezstopenjskim delovanjem.Visoki operativni tlak zagotavlja terapevtsko učinkovit hiter čas nebulizacije in velikosti delcev. Zahvaljujoč Neboplus Ampul lahko nastavite 2 hitrosti doziranja. Kompaktne dimenzije olajšajo transpo..

MERILEC KRVNEGA TLAKA  BP - 1000

35.99€ 54.90€ Brez DDV: 29.50€

PROFESIONALNI MERILNIK KRVNEGA TLAKA BP-1000 Z OPCIJO PREPOZNAVANJA NEREDNEGA SRČNEGA UTRIPA IN POVPREČJEM TREH ZADNJIH OPRAVLJENIH MERITEV.  VELIK POMNILNIK VAM OMOGOČA 120 PROSTIH MEST ZA SHRANJEVANJE MERITEV, IZREDNO PREGLEDEN IN VELIK LCD ZASLON PA POSKRBI ZA ENOSTAVNO ODČITAVANJE REZULTATOV.Pomnilnik: 120 mest  z datumom in uroManšeta: 22-36 cmPovprečje: zadnjih 3 meritev Zaščitna v..

Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)