ARKY


NAHRBTNIK ZA AED

148.72€ Brez DDV: 121.90€

Primeren za shranjevanje defibrilatorjev vseh blagovnih znamk. Omogoča hiter odzivni čas v nujnih primerih. Vodoodporen, z veliko funkcionalnega prostora, kamor boste lahko poleg aparata shranili še ostale pomembne pripomočke za defibrilacijo ali prvo pomoč. Na voljo v dveh različnih velikostih: Nahrbtnik za AED - srednji ( 60.611)    - Dimenzije: 31 x 40 x ..

NOTRANJA OMARICA ZA AED Z ALARMOM

241.56€ Brez DDV: 198.00€

Narejena iz kvalitetnega kovinskega materiala in prevlečena z barvo odporno na praske in manjše poškodbe. Dobava omarice je možna z ali brez alarma. Alarm je namenjen, da opozori okolico kadar se omarica odpre in iz nje vzame AED aparat. Aktivacija alarma je takoj, ko se odprejo vratca na omarici in ugasne kadar vratca zapremo. Namenjena je uporabi v notranjih prostorih.Dobava v dveh različnih bar..

STENSKI NOSILEC ZA AED APARAT

137.74€ Brez DDV: 112.90€

Stenski nosilec ARKY je narejen iz visoko kakovostnega in poliranega pleksi stekla z vrhunsko končno obdelavo. Idealna rešitev za manjše pisarne  in poslovne prostore. Stenski nosilec je posebej razvit za manjše, kompaktne AED-je, kot je AED ME-PAD.Vključen je material za montažo na steno.  Stenski nosilec je opremljen z eno veliko AED-nalepko za sprednjo stran in dvema manjšima nalepkam..

VARNOSTNI PAKET ZA DEFIBRILACIJO

26.60€ Brez DDV: 21.80€

Priročen varnosti komplet vsebuje: BrisačoRokaviceBritvicoZaščitno odejoŠkarjeVse skupaj pakirano v priročni prenosni torbi, ki se lahko hrani kar poleg vašega AED aparata v omarici -  da bo vedno pri roki. ..

ZUNANJA OMARICA ZA AED APARAT Z OGREVALNIM SISTEMOM (ARKY)

596.58€ Brez DDV: 489.00€

Zunanja ogrevana omarica z alarmom je izdelana iz visoko kvalitetnega materiala in kombinacija plastike ter kovine. Omarica je 100% vodoodporna in odporna za prašne delce. Z shranjevanjem AED aparata v takšni omarci bo vaš aparat vedno zaščiten in varen pred zunanjimi vremenskimi vplivi.Kvalitetna izdelavaModeren videzZagotovljeno delovanje do zunanje temperature -25°C24V ogrevalni sistemAlarmni s..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)