MEDENIČNI PAS (PELVIC SLING)


Primerjaj izdelek (0)

MEDENIČNI PAS (PELVIC SLING)  VELIKOST L

106.02€ Brez DDV: 86.90€

SAM PELVIC SLING je imobilizacijska opornica za medenico. Revidirane študije so pokazale varnost in uspešno uporabo pri stabilizaciji medeničnih zlomov. Patentiran zategovalni sistem onemogoča pretesno ali prelahko zategovanje. Izdelan je iz enega kosa in ga lahko namestimo v manj kot minuti. Pri MRI in CT preiskavah ga ni potrebno odstraniti.Za večkratno uporabo. Large (123 x 18cm)..

MEDENIČNI PAS (PELVIC SLING)  VELIKOST M

106.02€ Brez DDV: 86.90€

SAM PELVIC SLING je imobilizacijska opornica za medenico. Revidirane študije so pokazale varnost in uspešno uporabo pri stabilizaciji medeničnih zlomov. Patentiran zategovalni sistem onemogoča pretesno ali prelahko zategovanje. Izdelan je iz enega kosa in ga lahko namestimo v manj kot minuti. Pri MRI in CT preiskavah ga ni potrebno odstraniti.Za večkratno uporabo. Medium ( 111 x 18cm)..

MEDENIČNI PAS (PELVIC SLING)  VELIKOST S

106.02€ Brez DDV: 86.90€

SAM PELVIC SLING je imobilizacijska opornica za medenico. Revidirane študije so pokazale varnost in uspešno uporabo pri stabilizaciji medeničnih zlomov. Patentiran zategovalni sistem onemogoča pretesno ali prelahko zategovanje. Izdelan je iz enega kosa in ga lahko namestimo v manj kot minuti. Pri MRI in CT preiskavah ga ni potrebno odstraniti.Za večkratno uporabo.  Small   (93 x..

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)