UNIVERZALNE OPORE ZA GLAVO


Primerjaj izdelek (0)

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO - FA001

90.89€ Brez DDV: 74.50€

Univerzalna upora za glavo uporabna tako za plastične kot kovinske zajemalke.Velike ušesne odprtine omogočajo optimalno spremljanje bolnika. Omogoča pregled z RTG, MRI ali CT. Vodotesna plastična prevleka omogoča enostavno čiščenje...

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO FERNO® 445 EXL

352.58€ Brez DDV: 289.00€

FERNO® komplet za pritrjevanje glave 445 EXLFerno univerzalna opora za glavo EXL ima vse odlične funkcije s katerimi lahko glavo pritrdite na imobilizacijsko desko. Z edinstveno obliko je posebej prilagojen nosilcem Ferno Scoop EXL. Edinstven naglavni trak je zasnovan tako, da pritrjuje čelo pacienta. Velike ušesne odprtine omogočajo optimalno spremljanje bolnika. Omogoča pregl..

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO LAERDAL® SPEEDBLOCKS ™

103.70€ Brez DDV: 85.00€

Laerdal® SpeedBlocks ™ univerzalna opora za glavovaren, praktičen, za ponovno uporabo in poceni. SpeedBlocks je zelo preprost za uporabo in se uporablja v 4 korakih, edinstven multifunkcijski-sistem za vse oblike glave in poškodbe z neposrednim dostopom do ušes za boljšo komunikacijo in diagnostiko. • Nastavljiv v vseh oseh• Zanesljiv mehanizem za zaklepanje z napravo za hitro sprostitev..

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO LIFEGUARD®

119.56€ Brez DDV: 98.00€

Univerzalna opora za glavo Lifeguard® HEAD FIX vam omogoča popolno izvedbo imobilizacije pri poškodovancih. Narejena je iz pralnega materiala in odpornega na mehanično čiščenje.N6 SH00110C..

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO ULTRAMEDIC® ULTRAHEAD-LOCK II

120.66€ Brez DDV: 98.90€

UltraMEDIC® ultraHEAD-LOCK II za fiksiranje glaveNadaljnji razvoj sistema HEAD-LOCK omogoča nežno prilagajanje katerikoli obliki glave. Odstranljive stranske plošče lahko potisnete in zaklenete z eno roko.Lastnosti:• Masa: 0.6kg • Barva: svetlo zelena • 220 mm x 170 mm x 380 mm • Propustna za rentgensko slikanje, MRI in CT..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)