laringoskopi in dodatki (lopatke)


Primerjaj izdelek (0)

KAWE LARINGOSKOP

317.20€ Brez DDV: 260.00€

Med operacijo ali v nujnih stanjih smo vedno v dirki s časom – vsaka sekunda šteje, zato je zelo pomembno, da vse teče gladko, da vsak ve, kaj mora storiti ter da so medicinski inštrumenti kakovostni in zanesljivi. KaWe laringoskopi ponujajo najmodernejšo tehnologijo ter najvišji standard kakovosti optičnih vlaken. Super hladno bela svetloba za maksimalno vidljivost v vseh razmerah.Set je ..

LARINGOSKOP KALTLICH LED TEHNOLOGIJA, STANDARDNA ROČKA

85.28€ Brez DDV: 69.90€

Ergonomsko oblikovana ročka z hladno belo svetlobo s prenosom preko optičnih vlaken.Premer ročke : Ø 28 mm CE certifikatLM-402-05..

MEIERMED LARINGOSKOP SET Z LED SVETLOBO

119.56€ Brez DDV: 98.00€

Set 3x Macintosh lopatk velikosti 1, 3, 4 in 2x Miller lopatka velikosti 0, 1,  iz nerjavečega jekla skupaj z led laringoskopom z hladno belo svetlobo, ki bo poskrbela za odlično svetilnost ko je to najbolj potrebno...

VIDEO LARINGOSKOP

4,123.60€ Brez DDV: 3,380.00€

Visokokakovosten video laringoskop z edinstveno lopatko za  za posebno težavne intubacije pri odraslih osebah. - prenosen- Učinkovita funkcija proti megli-  edinstven dizajn kota lopatk- funkcije AVOUT, povežite z dodatnim monitorjem-  snemanje in slikanje v HD različici - HD slike se lahko uporabljajo za poučevanje in usposabljanje- lopatke iz nerjavečega jekla (različnih..

Prikazujem 1 do 4 od 4 (1 strani)