DEFIBRILATORJI/AED APARATI


Primerjaj izdelek (0)

AED APARAT ME-PAD  Z ZVOČNIMI UKAZI

1,488.40€ Brez DDV: 1,220.00€

AED aparat ME-PAD zagotavlja hitro in kvalitetno izvajanje električnih sunkov kadar je to potrebno. Narejen je iz kvalitetnih materialov in ima pridobljen standard IP55, s katerim zagotavlja odpornost na padce, prah in vlago. Baterija ima življenjsko dobo 5 let, katero po tej dobi enostavno zamenjamo in aparat uporabljamo naprej. Aparat je trenutno v angleškem jeziku. Predvidena pridobitev Slovens..

AED APARAT ME-PAD TRAINER

597.80€ Brez DDV: 490.00€

AED aparat ME-PAD TRAINER je namenjen za izvajanje inštrukcij iz področja temeljnih postopkov oživljanja z uporabo AED. Izdelan je iz kvalitetnih materialov in odporen na padce. Z njim je enostavno prikazati širši javnosti kako se pravilno izvaja električne sunke kadar so potrebni. Je varen in enostaven za uporabo. Poleg aparata prejmete tudi torbico za prenos in daljinski upravljalec z katerim uk..

AED HR-501 (defibrilator) - SLO vodenje

1,091.90€ Brez DDV: 895.00€

AED HR-501 je povsem nov defibrilator na slovenskem tržišču, ki  vam zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Aparat ima nameščeno vodenje v slovenskem jeziku. Aparat poleg najnižje cene v Sloveniji ponuja tudi najnižje stroške vzdrževanja (zamenjava baterije in elektrod), prav tako aparat ne potrebuje servisnih pregledov in s tem povezanih stroškov saj AED samodejno opravi testir..

AED TRAINER + TPO LUTKA

1,049.20€ Brez DDV: 860.00€

Lutka z vgrajenimi led lučmi za popolni prikaz kakovosti TPO. V primeru optimalnih stisov prstnega koša, nam lučke ponazarjajo krvni obtok, ki ga z stisi ustvarimo.link do predstavitve TPO LUTKE: https://www.medical-econet.com/images/PDF/Human-Medizin/Englisch/ME-ENG-H-2S-BRAYDEN_02-16_Mail.pdfLink do predstavitve AED TREINERJA: https://www.medical-econet.com/images/PDF/Human-Medizin/E..

VARNOSTNI PAKET ZA DEFIBRILACIJO

26.60€ Brez DDV: 21.80€

Priročen varnosti komplet vsebuje: BrisačoRokaviceBritvicoZaščitno odejoŠkarjeVse skupaj pakirano v priročni prenosni torbi, ki se lahko hrani kar poleg vašega AED aparata v omarici -  da bo vedno pri roki. ..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)