ŠKARJE


Primerjaj izdelek (0)

Leatherman RAPTOR - VEČNAMENSKO REŠEVALNO ORODJE

109.80€ Brez DDV: 90.00€

RAPTOR je namenjen profesionalcem - reševalcem. Razvit je bil skupaj  z  US ARMY MEDICAL ekipo, ki veljajo za referenco - vrhunsko izurjene in tehnično opremljene profesionalce za reševanje v  najtežjih pogojih. Brez  odvečnih orodij odlično opravlja funkci..

REŠEVALNE ŠKARJE ROBIN®

87.72€ Brez DDV: 71.90€

REŠEVALNE ŠKARJE ZA RAZREZ OBLAČIL Univerzalno uporabne, izjemno stabilne škarje, ki se prerežejo skoraj vse, kar je ovira pri reševalnih operacijah. Z reševalnimi škarjami se lahko razbijejo okna, lahko se celo prerežejo žice in deli pločevine. Reševalne škarje presežejo varnostni pas in prerežejo celo najtežje materiale, kot so zaščitna  oblačila za motoriste.Skupaj z praktič..

REŠEVALNE ŠKARJE SÖHNGEN®

79.18€ Brez DDV: 64.90€

REŠEVALNE ŠKARJE ZA RAZREZ OBLAČIL Univerzalno uporabne, izjemno stabilne škarje, ki se prerežejo skoraj vse, kar je ovira pri reševalnih operacijah. Z reševalnimi škarjami se lahko razbijejo okna, lahko se celo prerežejo žice in deli pločevine. Reševalne škarje presežejo varnostni pas in prerežejo celo najtežje materiale, kot so zaščitna  oblačila za motoriste.Skupaj z praktičnim stensk..

UNIVERZALNE ŠKARJE (črne)

5.00€ Brez DDV: 4.10€

Univerzalne škarje odporne proti koroziji, ročaj s plastičnim držalom.Dolžina: 19 cm...

UNIVERZALNE ŠKARJE (rdeče)

5.00€ Brez DDV: 4.10€

Univerzalne škarje odporne proti koroziji, ročaj s plastičnim držalom.Dolžina: 19 cm.Barva: rdeča..

Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)