BRIZGE / IGLE / I.V. KANILE


Primerjaj izdelek (0)

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (10ML)

0.27€ Brez DDV: 0.25€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (10ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-lock nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranit..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (20ML)

0.35€ Brez DDV: 0.32€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (20ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-lock nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranit..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (3ml)

0.19€ Brez DDV: 0.17€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (3ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-lock nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranite..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (50ML)

0.46€ Brez DDV: 0.42€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (50ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-lock nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranit..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (5ML)

0.22€ Brez DDV: 0.20€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER LOCK (5ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-lock nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranite..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (10ML)

0.26€ Brez DDV: 0.24€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (10ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-slim nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranit..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (20ML)

0.34€ Brez DDV: 0.31€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (20ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-slim nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranit..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (2ML)

0.17€ Brez DDV: 0.16€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (2ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-slim nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranite..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (50ML)

0.48€ Brez DDV: 0.44€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (50ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-slim nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranitev ba..

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (5ML)

0.21€ Brez DDV: 0.19€

BRIZGA ZA ENKRATNO UPORABO, 3-DELNA - LUER SLIM (5ml) - cena za kom3-delna brizga za intravenske, intramuskularne in podkožne injekcijeza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočinLuer-slim nastavektesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranite..

BRIZGA ZA KATETER - 3 DELNA (50ML)

0.71€ Brez DDV: 0.65€

BRIZGA ZA KATETER, 3-DELNA  (50ml) - cena za komza odvzem zdravila / uporabo in zbiranje vzorcev telesnih tekočintesnjenje v obliki dvojnega obroča na zamašku bata, ki se nahaja na vrhu batagladko drsenje bata zaradi tesnjenja z gumoomejevalna prirobnica, ki preprečuje nenamerno odstranitev bataime brizge in logotip proizvajalca, nameščen na sodčkuenkratna uporababrez lateksaBrez DEHPEO steri..

INJEKCIJSKA IGLA 0,45x16 (26G)

0.14€ Brez DDV: 0.13€

- Injekcijska igla dimenzije 0,45x16 (26G) - rjava, kompatibilna z luer slip in luer lock nastavkom. - Za enkratno uporabo- v primeru nakupa večjega števila nas pred nakupom kontaktirajte.IN-045X16..

INJEKCIJSKA IGLA 0,6x30 (23G)

0.14€ Brez DDV: 0.13€

- Injekcijska igla dimenzije 0,6x30 (23G) - modra, kompatibilna z luer slip in luer lock nastavkom. - Za enkratno uporabo- v primeru nakupa večjega števila nas pred nakupom kontaktirajte.IN-06X30..

INJEKCIJSKA IGLA 0,7X40 (22G)

0.14€ Brez DDV: 0.13€

- Injekcijska igla dimenzije 0,7x40 (22G) - črna, kompatibilna z luer slip in luer lock nastavkom. - Za enkratno uporabo- v primeru nakupa večjega števila nas pred nakupom kontaktirajte.IN-07X40..

INJEKCIJSKA IGLA 0,9X40 (20G)

0.14€ Brez DDV: 0.13€

- Injekcijska igla dimenzije 0,9x40 (20G) - rumena, kompatibilna z luer slip in luer lock nastavkom. - Za enkratno uporabo- v primeru nakupa večjega števila nas pred nakupom kontaktirajte.IN-09X40..

INJEKCIJSKA IGLA 1,2X40 (18G)

0.14€ Brez DDV: 0.13€

- Injekcijska igla dimenzije 1,2x40 (18G) - roza, kompatibilna z luer slip in luer lock nastavkom. - Za enkratno uporabo- v primeru nakupa večjega števila nas pred nakupom kontaktirajte.IN-12X40..

Prikazujem 1 do 16 od 16 (1 strani)