AED in dodatna oprema


Primerjaj izdelek (0)

AED APARAT ME-PAD TRAINER

597.80€ Brez DDV: 490.00€

AED aparat ME-PAD TRAINER je namenjen za izvajanje inštrukcij iz področja temeljnih postopkov oživljanja z uporabo AED. Izdelan je iz kvalitetnih materialov in odporen na padce. Z njim je enostavno prikazati širši javnosti kako se pravilno izvaja električne sunke kadar so potrebni. Je varen in enostaven za uporabo. Poleg aparata prejmete tudi torbico za prenos in daljinski upravljalec z katerim uk..

AED HR-501 (defibrilator) - SLO vodenje

1,037.31€ 1,091.90€ Brez DDV: 850.25€

AED HR-501 je povsem nov defibrilator na slovenskem tržišču, ki  vam zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Aparat ima nameščeno vodenje v slovenskem jeziku. Aparat poleg najnižje cene v Sloveniji ponuja tudi najnižje stroške vzdrževanja (zamenjava baterije in elektrod), prav tako aparat ne potrebuje servisnih pregledov in s tem povezanih stroškov saj AED samodejno opravi testir..

NOTRANJA OMARICA ZA AED Z ALARMOM

241.56€ Brez DDV: 198.00€

Narejena iz kvalitetnega kovinskega materiala in prevlečena z barvo odporno na praske in manjše poškodbe. Dobava omarice je možna z ali brez alarma. Alarm je namenjen, da opozori okolico kadar se omarica odpre in iz nje vzame AED aparat. Aktivacija alarma je takoj, ko se odprejo vratca na omarici in ugasne kadar vratca zapremo. Namenjena je uporabi v notranjih prostorih.Dobava v dveh različnih bar..

STENSKI NOSILEC ZA AED APARAT

137.74€ Brez DDV: 112.90€

Stenski nosilec ARKY je narejen iz visoko kakovostnega in poliranega pleksi stekla z vrhunsko končno obdelavo. Idealna rešitev za manjše pisarne  in poslovne prostore. Stenski nosilec je posebej razvit za manjše, kompaktne AED-je, kot je AED ME-PAD.Vključen je material za montažo na steno.  Stenski nosilec je opremljen z eno veliko AED-nalepko za sprednjo stran in dvema manjšima nalepkam..

ZUNANJA OMARICA ZA AED APARAT Z OGREVALNIM IN VENTILACIJSKIM SISTEMOM

707.60€ Brez DDV: 580.00€

Omarice EmergencyFocus so izjemno robustne in trpežne, izdelane in zasnovane za zaščito defibrilatorja pred vplivi ekstremnih vremenskih razmer, s pomočjo ogrevalnega sistema, ki se samodejno aktivira, ko prestopi prednastavljen temperaturni prag. Regulacija temperature se preko senzorja, nameščenega v omari, prikaže preko digitalnega zaslona. Te omarice so zasnovane tako, da omogočajo izjemno pre..

ZUNANJA OMARICA ZA AED APARAT Z OGREVALNIM SISTEMOM (ARKY)

596.58€ Brez DDV: 489.00€

Zunanja ogrevana omarica z alarmom je izdelana iz visoko kvalitetnega materiala in kombinacija plastike ter kovine. Omarica je 100% vodoodporna in odporna za prašne delce. Z shranjevanjem AED aparata v takšni omarci bo vaš aparat vedno zaščiten in varen pred zunanjimi vremenskimi vplivi.Kvalitetna izdelavaModeren videzZagotovljeno delovanje do zunanje temperature -25°C24V ogrevalni sistemAlarmni s..

ZUNANJA OMARICA ZA AED APARAT Z OGREVALNIM SISTEMOM IN RAZSVETLJAVO + NOSILEC (EMERGENCYFOCUS)

976.00€ Brez DDV: 800.00€

Omarice EmergencyFocus so izjemno robustne in trpežne, izdelane in zasnovane za zaščito defibrilatorja pred vplivi ekstremnih vremenskih razmer, s pomočjo ogrevalnega sistema, ki se samodejno aktivira, ko prestopi prednastavljen temperaturni prag. Regulacija temperature se preko senzorja, nameščenega v omari, prikaže preko digitalnega zaslona.Te omarice so zasnovane tako, da omogočajo izjemno preg..

Prikazujem 1 do 7 od 7 (1 strani)