Inhalatorji


Primerjaj izdelek (0)

KOMPRESORSKI INHALATOR - ARIANNE

43.55€ 71.98€ Brez DDV: 35.70€

Inovativni kompresor z visoko zmogljivim inhalatorjem, Norditalia, lahko deluje neprekinjeno, kar omogoča, da se uporablja ne samo doma, temveč tudi v zdravstvenih ustanovah. Istočasno je italijanski proizvajalec poskrbel za nizko raven hrupa v inhalatorju - samo 35 dB na razdalji 1 metra! Med vdihavanjem vašega otroka zagotovo ne bo več strah hrupne naprave.Naprava ima terapevtski učinek na dihal..

KOMPRESORSKI INHALATOR - MEGANEB PLUS

59.17€ 87.60€ Brez DDV: 48.50€

Profesionalni inhalator z izjemno zmogljivostjo in učinkovitostjo inhaliranja.Večja moč za večjo hitrost razpadanja, ki povečuje učinkovitost zdravljenja.Aparat za aerosolno terapijo z batnim kompresorjem z visoko zmogljivostjo in brezstopenjskim delovanjem.Visok operativni tlak zagotavlja terapevtsko učinkovitost časa hitrega razprševanja in velikosti delcev, tudi zahvaljujoč 2-hitrostnemu Nebopl..

KOMPRESORSKI INHALATOR ZA OTROKE - HI NEEB

44.77€ 76.10€ Brez DDV: 36.70€

Privlačen dizajn za otroke z nalepkami, ki jih je mogoče namestiti na napravo.Aparat za aerosolno terapijo z inovativnim batnim kompresorjem z visoko zmogljivostjo in brezstopenjskim delovanjem.Visoki operativni tlak zagotavlja terapevtsko učinkovit hiter čas nebulizacije in velikosti delcev. Zahvaljujoč Neboplus Ampul lahko nastavite 2 hitrosti doziranja. Kompaktne dimenzije olajšajo transpo..

Prikazujem 1 do 3 od 3 (1 strani)