Nahrbtniki


Primerjaj izdelek (0)

AEROCASE  REŠEVALNI NAHRBTNIK BACKPACK PRO

549.00€ Brez DDV: 450.00€

AEROcase® reševalni nahrbtnik backpack PRO  z integrirano magnetno tehnologijo! Material: AEROtex® Nova serija AEROcase® serije za nujne primere ponuja povsem novo dimenzijo glede higiene, čiščenja, jasnosti in fleksibilnosti. Z edinstvenim magnetnim sistemom, lahko v nahrbtniku prosto postavite raznobarvne modularne torbe s ponjavo .Osnovni nahrbtnik nima odprtih šivov, notran..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK (23L) Z OPREMO - M

140.18€ Brez DDV: 114.90€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme in vključeno opremo - paket MMaterial: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkcional..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK (23L) Z PAKETOM OPREME - L

177.51€ Brez DDV: 145.50€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme in vključenim paketom opreme - LMaterial: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkcio..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK (23L) Z PAKETOM OPREME - XL

199.47€ Brez DDV: 163.50€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme in vključenim paketom opreme - XLMaterial: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkci..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK - 23 L

110.90€ Brez DDV: 90.90€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme.Material: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkcionalnost in kakovostna izdelava p..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK EPLC | AEROTEX

233.02€ 335.38€ Brez DDV: 191.00€

AEROcase® reševalni nahrbtnik professional - EPLC iz vrhunskega materiala AEROTEX® namenjen profesionalni uporabi, vključno s 7 modularnimi torbami.  3. generacija nahrbtnika - Zdaj z višjo kakovostjo šivov in ​​zadrg!- AEROTEX® material - enostaven za razkuževanje in pranje, kadar je to potrebno.- Oblazinjena zadnja stran nahrbtnika in naramnice za popolno udobje. - Rumene odbojne ..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK EPLC | AEROTEX + OPREMA FIRST RESPONDER S

451.40€ Brez DDV: 370.00€

AEROcase® reševalni nahrbtnik professional - EPLC iz vrhunskega materiala AEROTEX® namenjen profesionalni uporabi, vključno s 7 modularnimi torbami.  3. generacija nahrbtnika - Zdaj z višjo kakovostjo šivov in ​​zadrg!- AEROTEX® material - enostaven za razkuževanje in pranje, kadar je to potrebno.- Oblazinjena zadnja stran nahrbtnika in naramnice za popolno udobje. - Rumene odbojne ..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK EPMC (AED)

231.80€ 298.90€ Brez DDV: 190.00€

Reševalni nahrbtnik iz AEROtex®-Plan, s sprednjim žepom za transport skoraj vseh običajnih AED naprav. Zahvaljujoč edinstvenemu mehanizmu za zlaganje je mogoče vse prostore hitro doseči v sili in zagotoviti strukturiran pregled.• Zložljiv zunanji žep primeren za skoraj vse običajne naprave AED • Notranjost z dvema oddelkoma z 2 prozornima oddelkoma in 3 modularnimi žepi zagotavlja velik ..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK Z PREGRADNO STENO - 23 L

118.95€ Brez DDV: 97.50€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 modularnimi vrečami v barvi nahrbtnika ter pregradno steno za še bolj pregledno razporeditev opreme.Material: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka f..

MAGNETNE MODULARNE TORBICE (ZA NAHRBTNIKE BACKPACK PRO)

0.00€ Brez DDV: 0.00€

Modularne magnetne torbe namenjene shranjevanju materiala v nahrbtnikih AEROCASE BACKPACK PRO. Enostavno nameščanje in odstranjevanje iz nahrbtnika po zaslugi nameščenih magnetov na notranjih straneh nahrbtnika in modularnih torbah.Različne dimenzije in barve. Za vse Informacije se obrnite na nas.Dobava po naročilu! ..

MAIERMED INTUBACIJSKI KOMPLET XL + REANIMACIJSKI NAHRBTNIK

591.70€ Brez DDV: 485.00€

MAIERMED INTUBACIJSKI KOMPLET XL 1x AERObag® PVC dihalni balon 1x cev za kisik (dolžine 2m)  1x rezervoar za dihalni balon 1x dihalno masko št. 5  1x dihalno masko št. 4  1x PEEP ventil1x airway št.4 1x airway št. 51x filter za ambu1x laringealna maska št.41x fiksator za laringealno masko1x brizga za napolnitev mešička1x laringoskop – LED1x lopatka Macintosh št. 41..

NAHRBTNIK ZA AED

148.72€ Brez DDV: 121.90€

Primeren za shranjevanje defibrilatorjev vseh blagovnih znamk. Omogoča hiter odzivni čas v nujnih primerih. Vodoodporen, z veliko funkcionalnega prostora, kamor boste lahko poleg aparata shranili še ostale pomembne pripomočke za defibrilacijo ali prvo pomoč. Na voljo v dveh različnih velikostih: Nahrbtnik za AED - srednji ( 60.611)    - Dimenzije: 31 x 40 x ..

PAX - 4 DELNI SET MODULARNIH TORBIC

73.63€ Brez DDV: 60.35€

4 delni set modularnih vrečk vrhunske reševalne znamke PAX za shranjevanje in boljšo preglednost medicinske in reševalne opreme  v reševalnih nahrbtnikih in torbah...

PAX - 5 DELNI SET MODULARNIH TORBIC

90.16€ Brez DDV: 73.90€

5 delni set modularnih vrečk vrhunske reševalne znamke PAX za shranjevanje in boljšo preglednost medicinske in reševalne opreme  v reševalnih nahrbtnikih in torbah. ..

PAX - 9 DELNI SET MODULARNIH TORBIC

127.98€ Brez DDV: 104.90€

9 delni set modularnih vrečk vrhunske reševalne znamke PAX za shranjevanje in boljšo preglednost medicinske in reševalne opreme  v reševalnih nahrbtnikih in torbah. ..

PAX - NAHRBTNIK (30L)

358.68€ Brez DDV: 294.00€

Kompakten nahrbtnik znamke PAX s spremenljivim predelnim delilnikom in žepi za individualne potrebe. Zasnovan kot nahrbtnik za prvo pomoč v podjetjih ali kot torba za prvo pomoč na velikih dogodkih. Delite notranjost nahrbtnika kakor vi želite, ter si prilagodite razporeditev  glede na vaše potrebe! Dimenzije: 39 x 48 x 18 cm Volumen: 30 l teža: 2,20 kg Vključno ..

REŠEVALNI NAHRBTNIK MBS XL CODURA

230.58€ 253.52€ Brez DDV: 189.00€

Reševalni nahrbtnik MBS XL Codura je namenjen profesionalnim uporabnikom. Izdelan iz  zelo trpežnega poliestrskega najlonskega materiala, zato je nahrbtnik zelo lahek.  Poleg žepov različnih velikosti, naš izredni nahrbtnik XL Codura vključuje tudi držalo za jeklenko kisika do prostornine 2 litrov. Snemljive stene in štiri modularne torbice omogočajo individualno prilagajanje. Visok..

REŠEVALNI NAHRBTNIK XL PRO (MBS)

256.08€ 304.76€ Brez DDV: 209.90€

Profesionalni reševalni nahrbtnik v rdeči barvi.  Vodoodporen in namenjen uporabi v težkih vremenskih razmerah. · praktični zunanji žepi· Štiri modularne vreče z prosojnim filmom· Nastavek za pritrditev kisikove jeklenke do prostornine 2LDimenzije: 65x42x23 cmProstornina: 62L  Jeklenka za kisik ni všteta v ceno...

SET MODULARNIH TORBIC

30.50€ Brez DDV: 25.00€

Set petih modularnih vrečk, namenjenih boljši preglednosti vaše opreme v reševalnih torbah ali nahrbtnikih. S prozorno sprednjo stranjo. ..

Prikazujem 1 do 19 od 19 (1 strani)