Imobilizacija/TRANSPORT


Primerjaj izdelek (0)

AERORESC EASY SPLINT - EKSTREMITETNA OPORNICA MALA

3.36€ Brez DDV: 2.75€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE)  in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb.• Mehka konstrukcija • Prilagodljiv • V..

AERORESC EASY SPLINT - EKSTREMITETNA OPORNICA SREDNJA

12.81€ Brez DDV: 10.50€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE) in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb. • Mehka konstrukcija • Prilagodljiv • Vodood..

AERORESC EASY SPLINT - EKSTREMITETNA OPORNICA VELIKA

14.03€ Brez DDV: 11.50€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE)  in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb. • Mehka konstrukcija  • Prilagodljiv&n..

AERORESC EASY SPLINT SET - SET EKSTREMITETNIH OPORNIC

25.50€ Brez DDV: 20.90€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE)  in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb.• Mehka konstrukcija • Prilagodljiv • V..

KED - Steznik za imobilizacijo hrbtenice pri sedečem poškodovancu

176.90€ Brez DDV: 145.00€

Steznik za imobilizacijo hrbtenice pri sedečem poškodovancu je pripomoček, ki se zlasti uporablja v prometnih nesrečah za varen izvlek poškodovanca iz vozila ali pri vseh drugih sedečih poškodovancih s sumom na poškodbo hrbtenice. Ko reševalcem ali poškodovancu grozi neposredna nevarnost iz okolja (požar, nevarne snovi, nevarnost eksplozije itd.) ali pa je poškodovanec neposredno življenjsko ogrož..

KORITASTA NOSILA - DVODELNA (deljiva)

786.90€ Brez DDV: 645.00€

Koritasta nosilaKoritasta nosila pridejo prav povsod, kjer je transport poškodovanih z običajnimi prevoznimi sredstvi kot so rešilna vozila ali invalidski vozički otežen. V primerih kot so prenos poškodovanih po strmih stopnicah, na odrih in gradbiščih, v industriji, rudnikih, na ladjah … Koritasta nosila so vedno uporabna pomoč pri prenosu poškodovanih.Pasovi za poškodovane (štirje pri enodelni r..

KOVINSKA ZAJEMALNA NOSILA

420.90€ 512.40€ Brez DDV: 345.00€

Uporabljajo se za prenos poškodovanca s sumom na poškodbo hrbtenice. Ker so nosila zajemalna (zajemajo) jih je mogoče položiti pod telo poškodovanca ne da bi pri tem premaknili njegovo hrbtenico. Položijo se pod bolnika, ne da bi pri tem premikali bolnika ( ločijo se na levo in desno polovico, podstavimo jih pod bolnika, nato pa jih ponovno združimo v celoto). Maksimalna obremenitev zajemalni..

MEDENIČNI PAS (PELVIC SLING)  VELIKOST L

106.02€ Brez DDV: 86.90€

SAM PELVIC SLING je imobilizacijska opornica za medenico. Revidirane študije so pokazale varnost in uspešno uporabo pri stabilizaciji medeničnih zlomov. Patentiran zategovalni sistem onemogoča pretesno ali prelahko zategovanje. Izdelan je iz enega kosa in ga lahko namestimo v manj kot minuti. Pri MRI in CT preiskavah ga ni potrebno odstraniti.Za večkratno uporabo. Large (123 x 18cm)..

MEDENIČNI PAS (PELVIC SLING)  VELIKOST M

106.02€ Brez DDV: 86.90€

SAM PELVIC SLING je imobilizacijska opornica za medenico. Revidirane študije so pokazale varnost in uspešno uporabo pri stabilizaciji medeničnih zlomov. Patentiran zategovalni sistem onemogoča pretesno ali prelahko zategovanje. Izdelan je iz enega kosa in ga lahko namestimo v manj kot minuti. Pri MRI in CT preiskavah ga ni potrebno odstraniti.Za večkratno uporabo. Medium ( 111 x 18cm)..

MEDENIČNI PAS (PELVIC SLING)  VELIKOST S

106.02€ Brez DDV: 86.90€

SAM PELVIC SLING je imobilizacijska opornica za medenico. Revidirane študije so pokazale varnost in uspešno uporabo pri stabilizaciji medeničnih zlomov. Patentiran zategovalni sistem onemogoča pretesno ali prelahko zategovanje. Izdelan je iz enega kosa in ga lahko namestimo v manj kot minuti. Pri MRI in CT preiskavah ga ni potrebno odstraniti.Za večkratno uporabo.  Small   (93 x..

PAJEK (SPIDER) ZA PRITRDITEV PONESREČENCA

45.02€ Brez DDV: 36.90€

Spider/pajek je znan po vsem svetu kot najboljša možnost pri imobilizaciji bolnika. Njegov edinstven dizajn je opremljen z desetimi točkami pritrditve in omogoča najhitrejšo imobilizacijo ponesrečenca oziroma bolnika na zajemalna nosila. Primeren za plastična, kovinska ali karbonska zajemalna nosila. ..

PEDI-PAC ( Pripomoček za imobilizacijo hrbtenice pri otrocih)

173.24€ Brez DDV: 142.00€

Pripomoček za imobilizacijo hrbtenice pri otrocih  z maso od 9 do 41kg. ..

PLASTIČNA ZAJEMALNA NOSILA

481.90€ 716.75€ Brez DDV: 395.00€

Omogočajo prenos bolnika s sumom na poškodbo hrbtenice. Nosila se položijo pod bolnika ne da bi pri tem premikali bolnika (ločijo se na levo in desno polovico, podstavimo jih pod bolnika, nato pa jih ponovno združimo v celoto). Enostavna za čiščenje, rentgensko prepustna z aluminijastim okvirjem.Priloženi pasovi za fiksacijo pacienta na zajemalna nosila (3X)Teža: 7,8 kgMax nosilnost: 159 kgPr..

PLASTIČNA ZAJEMALNA NOSILA FERNO® MODEL 65 EXL

1,348.10€ Brez DDV: 1,105.00€

Zajemalna nosila FERNO se uporabljajo za imobilizacijo pacientov pri sumu na poškodbo hrbtenice, lahko jih uporabimo tudi kadar potrebujemo prenos pacienta iz ene točke na drugo.Model 65 EXL je izredno varen in stabilen, lahek, enostaven za čiščenje in enostaven za uporabo. Nastavitev dolžine poteka s stransko nameščenim vrtljivim ulovom v zaprtem plastičnem ohišju. 65 EXL je mogoče pril..

SET VAKUUMSKIH OPORNIC BOSCAROL

450.18€ 547.78€ Brez DDV: 369.00€

Komplet 3 vakuumskih opornic iz zelo odpornega materiala, ki jih ni potrebno odstraniti za preiskave z rentgenom ali računalniško tomografijo. So enostavne za čiščenje.- Sesalni ventil iz plastike na zunanji strani- Lahko se uporablja tudi pri otrocih- Teža: približno 3,6 kg- Priročna torba za prenos in shranjevanje - Tlačilka..

SET VAKUUMSKIH OPORNIC SCHNITZLER

718.58€ Brez DDV: 589.00€

Vakuumske opornice SCHNITZLER so izdelane v Nemčiji. Proizvajalec zagotavlja 7-letno garancijo na vse ventile SCHNITZLER.• imobilizacija brez pritiska in bolečine• različno pritrjeni trakovi Velcro• dostop do pete• rentgensko prepustne, MRI in CT kompatibilne• SCHNITZLER ventil s 7-letno garancijo proizvajalcaVključeno v dobavi:• 1 opornica S• 1 opornica M• 1 opornica L• 1 sesalna črpalka• 1 torbi..

UNIVERZALNA ODRASLA VRATNA OPORNICA LEARDAL

18.06€ Brez DDV: 14.80€

Vratno hrbtenico moramo imobilizirati vedno, kadar obstaja najmanjši sum na njeno poškodbo. Vratna opornica zagotavlja odlično oporo vratnih vretenc pri poškodovancu.Prilagodljiva vratna opornica znamke Leardal,Model za ODRASLE,Štiri stopenjska nastavitev,Narejena iz odpornega materialaEnostavno čiščenje...

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO - FA001

90.89€ Brez DDV: 74.50€

Univerzalna upora za glavo uporabna tako za plastične kot kovinske zajemalke.Velike ušesne odprtine omogočajo optimalno spremljanje bolnika. Omogoča pregled z RTG, MRI ali CT. Vodotesna plastična prevleka omogoča enostavno čiščenje...

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO FERNO® 445 EXL

352.58€ Brez DDV: 289.00€

FERNO® komplet za pritrjevanje glave 445 EXLFerno univerzalna opora za glavo EXL ima vse odlične funkcije s katerimi lahko glavo pritrdite na imobilizacijsko desko. Z edinstveno obliko je posebej prilagojen nosilcem Ferno Scoop EXL. Edinstven naglavni trak je zasnovan tako, da pritrjuje čelo pacienta. Velike ušesne odprtine omogočajo optimalno spremljanje bolnika. Omogoča pregl..

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO LAERDAL® SPEEDBLOCKS ™

103.70€ Brez DDV: 85.00€

Laerdal® SpeedBlocks ™ univerzalna opora za glavovaren, praktičen, za ponovno uporabo in poceni. SpeedBlocks je zelo preprost za uporabo in se uporablja v 4 korakih, edinstven multifunkcijski-sistem za vse oblike glave in poškodbe z neposrednim dostopom do ušes za boljšo komunikacijo in diagnostiko. • Nastavljiv v vseh oseh• Zanesljiv mehanizem za zaklepanje z napravo za hitro sprostitev..

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO LIFEGUARD®

119.56€ Brez DDV: 98.00€

Univerzalna opora za glavo Lifeguard® HEAD FIX vam omogoča popolno izvedbo imobilizacije pri poškodovancih. Narejena je iz pralnega materiala in odpornega na mehanično čiščenje.N6 SH00110C..

UNIVERZALNA OPORA ZA GLAVO ULTRAMEDIC® ULTRAHEAD-LOCK II

120.66€ Brez DDV: 98.90€

UltraMEDIC® ultraHEAD-LOCK II za fiksiranje glaveNadaljnji razvoj sistema HEAD-LOCK omogoča nežno prilagajanje katerikoli obliki glave. Odstranljive stranske plošče lahko potisnete in zaklenete z eno roko.Lastnosti:• Masa: 0.6kg • Barva: svetlo zelena • 220 mm x 170 mm x 380 mm • Propustna za rentgensko slikanje, MRI in CT..

UNIVERZALNA OTROŠKA VRATNA OPORNICA LEARDAL

18.06€ Brez DDV: 14.80€

Vratno hrbtenico moramo imobilizirati vedno, kadar obstaja najmanjši sum na njeno poškodbo. Vratna opornica zagotavlja odlično oporo vratnih vretenc pri poškodovancu.Prilagodljiva vratna opornica znamke Leardal,Model za OTROKE,Tri stopenjska nastavitev,Narejena iz odpornega materiala,Enostavno čiščenje...

UNIVERZALNA VRATNA OPORNICA - ODRASLA

15.25€ Brez DDV: 12.50€

Vratno hrbtenico moramo imobilizirati vedno, kadar obstaja najmanjši sum na njeno poškodbo. Vratna opornica zagotavlja odlično oporo vratnih vretenc pri poškodovancu.Vratna opornica je narejena iz penaste mase, ki zagotavlja udobje. Je nastavljiva za različne velikosti. Zagotavlja odlično oporo vratnih vretenc.Model za ODRASLE,Štiri stopenjska nastavitev,Nar..

UNIVERZALNA VRATNA OPORNICA - OTROŠKA

15.25€ Brez DDV: 12.50€

Vratno hrbtenico moramo imobilizirati vedno, kadar obstaja najmanjši sum na njeno poškodbo. Vratna opornica zagotavlja odlično oporo vratnih vretenc pri poškodovancu.Vratna opornica je narejena iz penaste mase, ki zagotavlja udobje. Je nastavljiva za različne velikosti. Zagotavlja odlično oporo vratnih vretenc.Model za OTROKE,Tri stopenjska nastavitev,Nareje..

Prikazujem 1 do 25 od 25 (1 strani)