REŠEVALNA OPREMA


Primerjaj izdelek (0)

7-DELNI KOMPLET OROFARINGEALNIH TUBUSOV - RÜSCH

18.24€ Brez DDV: 14.95€

7-delni set ustno žrelnih tubusov znamke RÜSCH v velikosti od 00 do 5. 1 kos, tubus velikost 001 kos, tubus velikost 01 kos, tubus velikost 11 kos, tubus velikost 21 kos, tubus velikost 31 kos, tubus velikost 41 kos, tubus velikost 5..

8 DELNI KOMPLET OROFARINGEALNIH TUBUSOV

8.09€ Brez DDV: 6.63€

8 delni set ustno žrelnih tubusov velikosti od 000 do 5. Obvezna oprema v vsakem reševalnem kompletu.1 kos, tubus velikost 0001 kos, tubus velikost 001 kos, tubus velikost 01 kos, tubus velikost 11 kos, tubus velikost 21 kos, tubus velikost 31 kos, tubus velikost 41 kos, tubus velikost 5 ..

AEROCASE  REŠEVALNI NAHRBTNIK BACKPACK PRO

549.00€ Brez DDV: 450.00€

AEROcase® reševalni nahrbtnik backpack PRO  z integrirano magnetno tehnologijo! Material: AEROtex® Nova serija AEROcase® serije za nujne primere ponuja povsem novo dimenzijo glede higiene, čiščenja, jasnosti in fleksibilnosti. Z edinstvenim magnetnim sistemom, lahko v nahrbtniku prosto postavite raznobarvne modularne torbe s ponjavo .Osnovni nahrbtnik nima odprtih šivov, notran..

AEROCASE REŠEVALNA TORBA (MALA)

36.60€ 53.56€ Brez DDV: 30.00€

AEROcase® REŠEVALNA TORBA (MALA)Tretja generacija reševalnih torb - zdaj s kakovostnejšimi šivi in ​​zadrgami! Prostor za shranjevanje je razdeljen na glavni žep z deljeno notranjostjo, en velik sprednji žep in dva velika stranska žepa. Odlična vidljivost torbe tudi v temnih nočeh zahvaljujoč 3 visoko fluorescentnim odbojnim trakom.  Notranji oblazinjeni in odstranljivi delilni..

AEROCASE REŠEVALNA TORBA (SREDNJA)

42.70€ 65.76€ Brez DDV: 35.00€

AEROcase® reševalna torba (srednja)Kompaktna srednje velika reševalna torba za zahtevnejše uporabnike.Glavni žep s tridelno praktično pregrado dopolnjujeta tudi 2 prostorna stranska žepa. Odpiranje je enostavno in omogoča hiter dostop do pregledno razdeljene notranjosti. Vrhunska izdelava in trpežni material zagotavljata dolgotrajno uporabo in zaščito pred mehanskimi vplivi. Optimal..

AEROCASE REŠEVALNA TORBA (SREDNJA) - ROZA

59.78€ Brez DDV: 49.00€

AEROcase® reševalna torba (srednja)Kompaktna srednje velika reševalna torba za zahtevnejše uporabnike.Glavni žep s tridelno praktično pregrado dopolnjujeta tudi 2 prostorna stranska žepa. Odpiranje je enostavno in omogoča hiter dostop do pregledno razdeljene notranjosti. Vrhunska izdelava in trpežni material zagotavljata dolgotrajno uporabo in zaščito pred mehanskimi vplivi. Optimal..

AEROCASE REŠEVALNA TORBA (VELIKA)

75.64€ 103.46€ Brez DDV: 62.00€

AEROcase® reševalna torba (velika) Idealna za profesionalno uporabo v reševalnih vozilih.AEROcase® reševalna torba je izredno robustna, trpežna in prostorna, izdelana in opremljena z visoko kakovostnimi širokimi zadrgami. Obložene stene ščitijo celotno opremo. Prostorski koncept je prilagojen posebnim zahtevam celovite in dobro organizirane prve pomoči. Značilnost te torbe..

AEROCASE REŠEVALNA TORBA (VELIKA) Z OPREMO XL

173.24€ Brez DDV: 142.00€

AEROcase® reševalna torba z opremo - zasnovana za profesionalno uporabo v nujni medicinski pomoči, prve posredovalce, laike ali za podjetja. Vključeni so naslednji elementi:1x AEROCASE reševalna torba (velika) Dimenzije: 52 x 32 x 32 cm Teža: 1,6 kg (prazno) | Prostornina: približno 28 LTorba je na voljo v rdeči, modri ali črni barvi.MeierMed polnjenje: • 1x AERObag® ..

AEROCASE REŠEVALNA TORBA (VELIKA) Z OPREMO XXL

215.94€ 232.90€ Brez DDV: 177.00€

AEROcase® reševalna torba z opremo - zasnovana za profesionalno uporabo v nujni medicinski pomoči, prve posredovalce, laike ali za podjetja. Vključeni so naslednji elementi:1x AEROCASE reševalna torba (velika) Dimenzije: 52 x 32 x 32 cm Teža: 1,6 kg (prazno) | Prostornina: približno 28 LTorba je na voljo v rdeči, modri ali črni barvi.MeierMed polnjenje XXL:• 1x AERObag® PV..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK (23L) Z OPREMO - M

140.18€ Brez DDV: 114.90€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme in vključeno opremo - paket MMaterial: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkcional..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK (23L) Z PAKETOM OPREME - L

177.51€ Brez DDV: 145.50€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme in vključenim paketom opreme - LMaterial: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkcio..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK (23L) Z PAKETOM OPREME - XL

199.47€ Brez DDV: 163.50€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme in vključenim paketom opreme - XLMaterial: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkci..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK - 23 L

110.90€ Brez DDV: 90.90€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 barvnimi modularnimi vrečami za pregledno razporeditev opreme.Material: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka funkcionalnost in kakovostna izdelava p..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK EPLC | AEROTEX

233.02€ 335.38€ Brez DDV: 191.00€

AEROcase® reševalni nahrbtnik professional - EPLC iz vrhunskega materiala AEROTEX® namenjen profesionalni uporabi, vključno s 7 modularnimi torbami.  3. generacija nahrbtnika - Zdaj z višjo kakovostjo šivov in ​​zadrg!- AEROTEX® material - enostaven za razkuževanje in pranje, kadar je to potrebno.- Oblazinjena zadnja stran nahrbtnika in naramnice za popolno udobje. - Rumene odbojne ..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK EPLC | AEROTEX + OPREMA FIRST RESPONDER S

451.40€ Brez DDV: 370.00€

AEROcase® reševalni nahrbtnik professional - EPLC iz vrhunskega materiala AEROTEX® namenjen profesionalni uporabi, vključno s 7 modularnimi torbami.  3. generacija nahrbtnika - Zdaj z višjo kakovostjo šivov in ​​zadrg!- AEROTEX® material - enostaven za razkuževanje in pranje, kadar je to potrebno.- Oblazinjena zadnja stran nahrbtnika in naramnice za popolno udobje. - Rumene odbojne ..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK EPMC (AED)

231.80€ 298.90€ Brez DDV: 190.00€

Reševalni nahrbtnik iz AEROtex®-Plan, s sprednjim žepom za transport skoraj vseh običajnih AED naprav. Zahvaljujoč edinstvenemu mehanizmu za zlaganje je mogoče vse prostore hitro doseči v sili in zagotoviti strukturiran pregled.• Zložljiv zunanji žep primeren za skoraj vse običajne naprave AED • Notranjost z dvema oddelkoma z 2 prozornima oddelkoma in 3 modularnimi žepi zagotavlja velik ..

AEROCASE REŠEVALNI NAHRBTNIK Z PREGRADNO STENO - 23 L

118.95€ Brez DDV: 97.50€

AEROcase® reševalni nahrbtnik vključno z 5 modularnimi vrečami v barvi nahrbtnika ter pregradno steno za še bolj pregledno razporeditev opreme.Material: AEROTEX® AEROcase® reševalni nahrbtnik  ponuja dovolj prostora za obsežno reševalno opremo za začetno zdravljenje v ambulantah, tovarnah, gasilskih in reševalnih organizacij ali v zasebnem avtomobilu. Širok spekter uporabe, visoka f..

AEROCASE ZAŠČITNA TORBA ZA LARINGOSKOP IN LOPATKE RAZLIČNIH VELIKOSTI

60.88€ Brez DDV: 49.90€

Nova zaščitna torba AEROcase omogoča najboljši pregled nad intubacijske opremo. Ponuja več kot dovolj prostora za laringoskop vključno z vsemi lopatkami ter vso ostalo potrebno opremo za intubacijo na terenu ali v ustanovi. - Jasno strukturirana notranjost - Široke, čvrste pritrdilne zanke - Prostoren notranji žep, ki ga je mogoče zapreti posebej - Varen in kompakten vnos ..

AEROCASE® PRENOSNA TORBA ZA JEKLENKO (OXYBAG M)

280.60€ Brez DDV: 230.00€

Primerna za 2L kisikovo jeklenko.• Dimenzije (ŠxVxD): približno 52 x 22 x 20 cm • Teža: približno 1,4 kg • Prostornina: 19 litrov..

AEROCASE® PRENOSNA TORBA ZA JEKLENKO (OXYBAG S)

231.80€ Brez DDV: 190.00€

Primerna za 2L kisikovo jeklenko.• Dimenzije (ŠxVxD): približno 52 x 22 x 14 cm • Teža: približno 1,1 kg • Prostornina: 13 litrov..

AEROCASE® PRENOSNA TORBA ZA JEKLENKO (velika)

125.54€ Brez DDV: 102.90€

Primerna za 2L in 5L kisikove jeklenke.Dimenzije: 55 x 21 x 31 cm..

AERORESC EASY SPLINT - EKSTREMITETNA OPORNICA MALA

3.36€ Brez DDV: 2.75€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE)  in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb.• Mehka konstrukcija • Prilagodljiv • V..

AERORESC EASY SPLINT - EKSTREMITETNA OPORNICA SREDNJA

12.81€ Brez DDV: 10.50€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE) in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb. • Mehka konstrukcija • Prilagodljiv • Vodood..

AERORESC EASY SPLINT - EKSTREMITETNA OPORNICA VELIKA

14.03€ Brez DDV: 11.50€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE)  in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb. • Mehka konstrukcija  • Prilagodljiv&n..

AERORESC EASY SPLINT SET - SET EKSTREMITETNIH OPORNIC

25.50€ Brez DDV: 20.90€

AEROresc® EASY opornice so univerzalni pripomočki, ki so primerni za imobilizacijo skoraj vseh udov v primeru poškodbe. Razvili so jih iz zelo lahkega in radiolucentnega materiala. Ovoj je sestavljen iz plastične pene (IPXE)  in iz mehkega jedra ter oblikovalne zmesi aluminija zaradi česar so primerni za skoraj vse vrste poškodb.• Mehka konstrukcija • Prilagodljiv • V..

AMPULARIJ AEROCASE® - MALI

34.16€ Brez DDV: 28.00€

Ampularij je opremljen z dodatno penasto zaščito z katero zaščitimo ampule pred poškodbo. Srednji del ima možnost odstranitve. V ampularij lahko vstavimo 14x 1-2 ml, 5 x 5 ml in 5x10 ml ampule.Lastnosti:• Material: vodoodbojnost, trajni Material AERO®• Barva: rdeča • Dimenzije: 18 x 14 x 7,5 cmHT03-MCAS1-R..

AMPULARIJ ELITE BAGS® (SREDNJI)

41.48€ Brez DDV: 34.00€

Termo izoliran ampularij z elastičnimi zankami za največ 43 ampul. Odlična izdelava in preprostost navduši tudi najbolj zahtevne. Velcro trak na hrbtu za fiksiranje v nahrbtnike ali reševalne torbe.Velikost: 18 x 13 x 4 cmTeža: 160 gNajvečja obremenitev: 1 kgMaterial: 100% poliesterBarba: črnaEB157..

AMPULARIJ ELITE BAGS® (VELIKI)

69.42€ 85.28€ Brez DDV: 56.90€

Termo izoliran ampularij znamke ELITE BAGS® z elastičnimi zankami za največ 84 ampul. Odlična izdelava in preprostost navduši tudi najbolj zahtevne.Značilnosti:• Velikost 20x14x9cm • Teža 300g • Največja obremenitev 3,5kg• 100% poliester • Barva Rdeča • Prilagodljiv predal • Integrirani ročni trakovi • Varnostni odsevni trakovi • Odstranljiv..

AMPULARIJ MBS LIGHT-X-RED

55.51€ Brez DDV: 45.50€

Popolnoma preoblikovan ampularij za profesionalno uporabo z dovolj prostora za glavna zdravila za nujne primere.-       Posebne, robustne zadrge za uporabo v umazaniji, dežju, prahu.-       Siva notranja obloga – za dobro vidljivost vsebine. -       Zunanje dimenzije približno 13 x 18 x 6 cm -  ..

AMPULARIJ MBS PRO-X-RED

76.49€ Brez DDV: 62.70€

Popolnoma prenovljeni ampularij za profesionalno uporabo z veliko prostora.  - Posebne, robustne zadrge za uporabo v umazaniji, dežju, prahu.- Siva notranja obloga – za dobro vidljivost vsebine.- zunanje dimenzije približno 25 x 10 x 20 cm- z prozornim žepom- za približno 100 ampulNarejen iz »WaterStop« nepremočljivega materiala..

AMPULARIJ MBS XL  - MEDICAL PROTECT

82.84€ 95.04€ Brez DDV: 67.90€

Novi model - MEDICAL PROTECT ampularij je zasnovan za najtežje vremenske razmere. Z velikim volumnom, toplotno izoliranim ampularijem z zmogljivostjo do 132 ampul lahko uporabite v velikih reševalnih nahrbtnikih ali samostojno. Zagotovo boste navdušeni nad prostornostjo, ki vam jo ponuja ta model.  Material: Cordura, Barva: RdečaTeža: 700 g.Dimenzije: 28 x 19 x 7 cm Prostornina: ..

AMPULARIJ PAX® PRO SERIJE  BTM 5

42.70€ Brez DDV: 35.00€

PAX® Pro Series Ampullarium BTM 5Amupullarium ima prostor za pet 2 ml ampule. Lahko ga pritrdite z zanko za pas, zaponko za pas ali opcijsko s sistemom PAX-Lock. Lastnosti:Material: PAX-Dura Dimenzije: 12 x 8 x 4 cm Teža: 0,10 kg..

AMPULARIJ PAX® XS ZA 34 AMPUL

109.68€ Brez DDV: 89.90€

PAX® Ampularij XS za 34 ampul• Odpornost proti udarcem zaradi vsestranske vgrajene pene • zank za injekcijske brizge in igle na sredini stene • Prostor za 24 amp 1-2 ml, 5 ampul 5 ml in 5 ampul 10 ml. • odstranljiva srednja stena (brez vsebine) Lastnosti:Material: PAX-Plan Dimenzije: 18 x 7 x 13 cm Vsebina: 1 l Teža: 0,290 kg..

BREZROKAVNIK - RDEČI (MREŽAST)

85.40€ Brez DDV: 70.00€

Kakovostni brezrokavnik z odsevnimi trakovi za odlično vidljivost tudi v popolni temi, namenjeni tako reševalnim ekipam na terenu kot gasilcem, prvim posredovalcem in civilni zaščiti.Brezrokavniki imajo v sprednjih spodnjih žepih posebne elastične zaponke, kamor lahko enostavno razporedite manjše stvari, ki bodo ostale dobro pregledne ( vse za iv. pot, zdravila,.....). Prav tako ne manjka prostor ..

CPR ŽEPNA OBRAZNA MASKA

7.63€ 10.00€ Brez DDV: 6.25€

Žepna obrazna maska je pripomoček za izvajanje umetnega dihanja. Namenjena je tako poklicnim reševalcem kot laičnim osebam. Nudi visoko zaščito pred tekočinami in izločki reševalca in bolnika, saj je opremljena z nepovratnim ventilom in hidrofobnim antibakterijskim filtrom za enkratno uporabo. Primerna je za predihovanje odraslih in otrok. Zapakirana je v trdi plastični embalaži, ki jo ščiti ..

DIAGNOSTIČNA SVETILKA MEIERMED

8.42€ 12.08€ Brez DDV: 6.90€

Diagnostična svetilka izdelana iz aluminija. Vključene baterije za delovanje - 2x AAA..

DIHALNA MASKA - PRIMERNA TUDI ZA CPAP (ŠT.5)

4.76€ Brez DDV: 3.90€

Respiracijska maska je izdelana iz plastike, ki ohranja masko v obliki. Z zrakom napolnjena blazinica tesni kontaktno površino na obraz pacienta. Opremljena z ventilom za spreminjanje zračne blazinice. Primerna za CPAPLastnosti:- Brez lateksa.- Popolnoma pregledna.- Anatomska oblika.- Enostavno rokovanje, optimalno tesnjenje.- Po končani uporabi, se maska odstrani.- Z ventilom.- Velikost: št. mask..

DIHALNA MASKA -PRIMERNA TUDI ZA CPAP (ŠT. 0)

4.76€ Brez DDV: 3.90€

Respiracijska maska je izdelana iz plastike, ki ohranja masko v obliki. Z zrakom napolnjena blazinica tesni kontaktno površino na obraz pacienta. Opremljena z ventilom za spreminjanje zračne blazinice. Primerna za CPAPLastnosti:- Brez lateksa.- Popolnoma pregledna.- Anatomska oblika.- Enostavno rokovanje, optimalno tesnjenje.- Po končani uporabi, se maska odstrani.- Z ventilom.- Velikost: št maske..

DIHALNA MASKA -PRIMERNA TUDI ZA CPAP (ŠT. 1)

4.76€ Brez DDV: 3.90€

Respiracijska maska je izdelana iz plastike, ki ohranja masko v obliki. Z zrakom napolnjena blazinica tesni kontaktno površino na obraz pacienta. Opremljena z ventilom za spreminjanje zračne blazinice. Primerna za CPAPLastnosti:- Brez lateksa.- Popolnoma pregledna.- Anatomska oblika.- Enostavno rokovanje, optimalno tesnjenje.- Po končani uporabi, se maska odstrani.- Z ventilom.- Velikost: št maske..

DIHALNA MASKA -PRIMERNA TUDI ZA CPAP (ŠT. 2)

4.76€ Brez DDV: 3.90€

Respiracijska maska je izdelana iz plastike, ki ohranja masko v obliki. Z zrakom napolnjena blazinica tesni kontaktno površino na obraz pacienta. Opremljena z ventilom za spreminjanje zračne blazinice. Primerna za CPAPLastnosti:- Brez lateksa.- Popolnoma pregledna.- Anatomska oblika.- Enostavno rokovanje, optimalno tesnjenje.- Po končani uporabi, se maska odstrani.- Z ventilom.- Velikost: št maske..

DIHALNA MASKA -PRIMERNA TUDI ZA CPAP (ŠT. 3)

4.76€ Brez DDV: 3.90€

Respiracijska maska je izdelana iz plastike, ki ohranja masko v obliki. Z zrakom napolnjena blazinica tesni kontaktno površino na obraz pacienta. Opremljena z ventilom za spreminjanje zračne blazinice. Primerna za CPAPLastnosti:- Brez lateksa.- Popolnoma pregledna.- Anatomska oblika.- Enostavno rokovanje, optimalno tesnjenje.- Po končani uporabi, se maska odstrani.- Z ventilom.- Velikost: št maske..

DIHALNA MASKA -PRIMERNA TUDI ZA CPAP (ŠT. 4)

4.76€ Brez DDV: 3.90€

Respiracijska maska je izdelana iz plastike, ki ohranja masko v obliki. Z zrakom napolnjena blazinica tesni kontaktno površino na obraz pacienta. Opremljena z ventilom za spreminjanje zračne blazinice. Primerna za CPAPLastnosti:- Brez lateksa.- Popolnoma pregledna.- Anatomska oblika.- Enostavno rokovanje, optimalno tesnjenje.- Po končani uporabi, se maska odstrani.- Z ventilom.- Velikost: št maske..

DIHALNI BALON ZA NOVOROJENČKE / AMBU (PVC) VKLJUČNO Z MASKAMA  ŠT. 0 in 1

27.94€ 47.34€ Brez DDV: 22.90€

Dihalni balon za otroke:Značilnosti izdelka:- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih obd..

DIHALNI BALON ZA NOVOROJENČKE / AMBU (SILIKON) VKLJUČNO Z MASKO  ŠT. 0 in 1

101.14€ 120.54€ Brez DDV: 82.90€

Dihalni balon za otroke:Značilnosti izdelka:- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih obd..

DIHALNI BALON ZA ODRASLE / AMBU (PVC) VKLJUČNO Z MASKAMA ŠT. 3 IN 5

27.94€ 47.46€ Brez DDV: 22.90€

Dihalni balon za odrasle:Značilnosti izdelka:- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih ob..

DIHALNI BALON ZA ODRASLE / AMBU (SILIKON) VKLJUČNO Z MASKAMA ŠT. 3 IN 5

101.14€ 121.88€ Brez DDV: 82.90€

Dihalni balon za odrasle:Značilnosti izdelka:- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih ob..

DIHALNI BALON ZA OTROKE / AMBU (PVC) VKLJUČNO Z MASKAMA  ŠT. 1 IN 2

27.94€ 47.34€ Brez DDV: 22.90€

Dihalni balon za otroke:Značilnosti izdelka:- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih obd..

DIHALNI BALON ZA OTROKE / AMBU (SILIKON) VKLJUČNO Z MASKAMA  ŠT. 1 IN 2

101.14€ 121.88€ Brez DDV: 82.90€

Dihalni balon za otroke:Značilnosti izdelka:- Popolnoma brez lateksa: tudi majhne količine lateksa lahko povzročijo nevarno otekanje dihalnih poti in težave z pretokom. V zadnjih letih se je število ljudi, ki so alergični na lateks, znatno povečalo, kar pomeni, da je vsak bolnik rizični bolnik.- Silikonska tesnila in membrane: Silikon zagotavlja, da se oprema lahko takoj uporabi tudi po dolgih obd..

Prikazujem 1 do 48 od 149 (4 strani)